Over Ons

Iemand die aan het werk is, zogenaamd in Odoo


Wat doen we?


Open2Bizz is een IT dienstverlener volledig gespecialiseerd in de open source oplossing Odoo. Odoo maakt een stormachtige ontwikkeling door en kan ondertussen de vergelijking aan met equivalenten als SAP, Oracle en Microsoft Dynamics prima aan.


Odoo kent een community die bestaat uit meer dan 2 miljoen gebruikers en meer dan 20.000 ontwikkelaars. De kennis van deze (ontwikkel)community vloeit terug naar alle gebruikers en maakt het mogelijk dat Odoo zich zo snel heeft kunnen ontwikkelen tot een premium oplossing.


 

Wie zijn we?


Open2Bizz is opgericht in 2011 door Thomas Pot en Stefaan Ferket. Zij vormen de directie van een bedrijf waar ondertussen 6 mensen werkzaam zijn. Vanuit het geloof in open source heeft Open2Bizz Odoo vanaf het begin omarmt.

In de eerste vijf jaren van ons bestaan hebben wij ons Odoo helemaal eigen gemaakt en kunnen we u een volledig partnership bieden.

Open2Bizz implementeert en ontwikkelt Odoo en heeft een helpdesk die u volwaardige service biedt. Open2Bizz is dan ook één van de twintig gecertificeerde Odoo partners in Nederland en bovendien de enige in Limburg.

Medewerker gespecialiseerd in Odoo van Open2Bizz.

onze werkwijze • Stap 1

  KENNISMAKING EN INTAKE


  Alvorens u daadwerkelijk gebruik gaat maken van Odoo en overgaat tot implementatie van de software binnen uw organisatie wilt u ongetwijfeld eerst weten wat Odoo voor uw organisatie kan betekenen en hoe Odoo binnen uw organisatie kan uitzien.

 • BEHOEFTE ANALYSE  

  stap 2

  Om dit voor uw organisatie te kunnen vertellen doen wij een intake en advies. In deze fase brengen we uw processen in grote lijnen in beeld en bespreken uw bedrijfsdoelstellingen.

 • Stap 3

  Advies op maat


  Vanuit het beeld dat wij krijgen van uw organisatie doen wij u een advies over hoe en in welke vorm u Odoo zou kunnen implementeren binnen uw organisatie. Aanvullend tonen we in een demo-omgeving de werking van Odoo in algemene zin.

 • STANDAARD OF MAATWERK

  stap 4

  In een rapport bundelen we dan een korte beschrijving van de processen en doel in uw organisatie, een advies met betrekking tot Odoo en een offerte voor de implementatiefase en mogelijke vervolgstappen. Zo krijgt u een beeld van welke modules relevant zijn, welke versie van Odoo u het beste kunt gebruiken en in hoeverre maatwerk nodig is.

 • Stap 5                           

  Offerte

  Voor de intake en het advies brengen wij geen kosten in rekening. Wij beschouwen dit als een investering in een goede start van onze relatie. Na de intake ontvangt u van ons een passende offerte en gaan we na akkoord graag voor u aan de slag .

Neem contact op

Neem contact met ons op over gerelateerde zaken inzake ons bedrijf of diensten.

We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Verstuur
Open2Bizz
Engelenkampstraat 57
    6131JE Sittard
    Nederland
+31 (0)85 002 02 65
info@open2bizz.nl
Google Maps