3

Miljoen Gebruikers

2.500

Actieve community leden

25

Landelijke partners

1

Partner in Limburg

odoo modules


Odoo heeft als open source bedrijfsoplossing binnen een paar jaar een enorme vlucht genomen. Het succes van Odoo is te verklaren door het feit dat het zich enorm onderscheidt van de grote spelers in de markt vanwege de lage gebruikersdrempel.

Odoo kan, met enige kennis, gratis in gebruik worden genomen en kan al naar behoefte verder ingericht en uitgebreid worden. In tegenstelling tot de ERP bedrijfssoftware oplossingen van maatwerk leveranciers waar de ontwikkeling van elke module zelf betaald moet worden.

En in tegenstelling tot de ‘gesloten’ oplossingen van bedrijven als SAP, Microsoft en Oracle waar grote bedragen nodig zijn voor de aanschaf.

Iemand die werkt op zijn laptop, met Odoo is alles mogelijk.

2300+ APPS

3 Miljoen gebruikers

500+ Odoo medewerkers

25 partners in nederland

700+ Partner bedrijven

" ODOO IS HERE TO STAY"

Verzameling van apps die weergeven dat Odoo meer dan 10.000 apps heeft.

FLEXIBILITEIT VAN ODOO


De flexibiliteit van Odoo alom geprezen. De manier waarop elk denkbare module in één omgeving geïntegreerd wordt, maakt het dat Odoo echt anders is.

Bovendien kun je per module verder bouwen aan een passende omgeving. Als Open2Bizz zijn we dan ook tot de conclusie gekomen dat er geen betere oplossing is dan Odoo op basis van criteria als mogelijkheden, schaalbaarheid, flexibiliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid.

Hieronder ziet u filmpjes Over de meest gebruikte apps van Odoo.


U wilt ook graag een demonstratie van de functionaliteit?

Gebruik de knop om contact op te nemen.