Wij zoeken bedrijven die met Odoo werken

OPEN SOURCE EN ALLES-IN-ÉÉN BEDRIJFSSOFTWARE

Open2Bizz is fan van Odoo. En als fan ben je altijd op zoek naar andere bedrijven die enthousiast zijn over hetzelfde onderwerp. Wij vertellen namelijk graag over de dingen die ons enthousiast maken over Odoo en welke mogelijkheden dit voor andere gebruikers biedt.

Het gezamenlijk enthousiasme is de drijvende kracht achter een open source oplossing als Odoo. De ontwikkel- en gebruikers community maken de software zo sterk als ze is. In het geval van Odoo is dat heel sterk, met meer dan 20.000+ ontwikkelaars en meer dan 2 miljoen gebruikers wereldwijd.

Als gebruiker of mogelijk gebruiker heeft u waarschijnlijk al een goed beeld van de mogelijkheden van Odoo en wat het voor uw bedrijf betekent. Wij willen graag de gebruikers van Odoo leren kennen. Enerzijds om u actief te informeren over de enorme mogelijkheden en de ontwikkelingen van Odoo en anderzijds om te horen wat uw gebruikerservaring is.

Hierbij denken wij aan het toelichten van functionaliteiten, aankondigen van nieuwe apps en het informeren over nieuwe gebruikersversies. Omdat Open2Bizz, als Limburgs enige officiële Odoo partner, direct in verbinding staat met de Odoo organisatie kunnen wij u vanuit eerste hand informeren over alle relevante Odoo ontwikkelingen. En dat doen we graag! Omdat wij met veel plezier actief bijdragen aan de Odoo community gedachte. Wij verwelkomen u graag bij onze Odoo community!

 

Ik wil lid worden van de Odoo Community