Open2Bizz - Limburgs enige officiële Odoo partner

uw consultant en ontwikkelaar voor odoo - open source software in limburg

We hebben het er graag over: Odoo. Open source ERP software die voor nagenoeg elk bedrijf een geweldige automatiseringsoplossing is. Als Open2Bizz zijn we erg enthousiast over Odoo en dat steken we niet onder stoel of banken. We zijn er dan ook trots op dat we één van de 20 officiële partnerbedrijven zijn in Nederland en bovendien de enige in Limburg.

voor ieder bedrijf een passende oplossing

Voor elk bedrijfsproces, hoe specifiek dan ook, is er wel een module ontwikkeld in Odoo. Modules die gekoppeld kunnen worden aan meer generieke modules.

Zo kunt u bijvoorbeeld een specifieke module voor het onderhouden van een cliëntendossier koppelen aan een verkoop- en factureermodule. Of een voorraadbeheermodule koppelen aan uw inkoopmodule.

Deze modulaire opbouw, de mogelijkheid om alle modules integraal te verbinden en de grote gebruiksvriendelijkheid maken Odoo zo’n goede oplossing. Doordat Odoo open source software is, is de software voor iedereen tegen lage kosten beschikbaar.

Het open karakter betekent bovendien dat de software van u is en er een lage leveranciersafhankelijkheid is.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

gekozen voor toekomstige groei 

Om deze redenen zijn wij, Open2Bizz, 6 jaar geleden begonnen met het omarmen van Odoo (toen nog OpenERP) en de liefde voor de oplossing is alleen maar gegroeid.

Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot officieel partner van Odoo en bedienen we tal van klanten: zakelijke dienstverleners, productiebedrijven, paramedische zorgverleners etc.

Bedrijven van klein tot groot werken met Odoo. Dat is nou het fascinerende van Odoo, geschikt voor elke maat en elke beurs.

Wilt u meer weten over hoe u Odoo binnen uw bedrijf kunt inzetten voor uw automatiseringsuitdagingen of wilt u weten hoe Open2Bizz te werk gaat?


We vertellen het u graag gedurende een demo op maat.