De kracht van Odoo E-Commerce

3 april 2024 in
De kracht van Odoo E-Commerce
Open2bizz B.V., Sandra Spijkerman


In het digitale tijdperk waarin wij leven, is een efficiënte, flexibele en gebruiksvriendelijke e-commerce oplossing onmisbaar voor

elk bedrijf dat online wil verkopen. Odoo, de alles-in-één open-source software, biedt zo’n oplossing, speciaal ontworpen om uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Met zijn geïntegreerde e-commerce platform, stelt Odoo u in staat om prachtige online winkels te creëren die perfect aansluiten bij de rest van uw bedrijfsprocessen.


Wat maakt de e-commerce mogelijkheden van Odoo zo uniek?

Ten eerste, de naadloze integratie met andere bedrijfsfuncties, zoals voorraadbeheer, klantrelatiebeheer en boekhouding, waardoor u een compleet overzicht en controle krijgt over uw bedrijfsvoering. Daarnaast biedt het platform geavanceerde designopties en tools voor websitebouw, zonder dat er codering aan te pas komt. Dit maakt het mogelijk om in enkele minuten aantrekkelijke en functionele productpagina’s te creëren of zelf gemakkelijk aanpassingen te doen aan een website of webwinkel.

De naadloze verbinding tussen back-end en front-end maakt Odoo een geweldig platform om succesvol en efficiënt mee te verkopen. Online betalingen resulteren direct in een factuur, prijswijzigingen en productinformatie hoeven maar op één plek ingevoerd te worden en bij bestellingen wordt voor de logistiek gelijk een levering gereed gezet. Dit alles zonder menselijke tussenkomst, getriggerd door een bestelling met betaling in je webshop. Een actuele voorraadinformatie in je webshop en mogelijkheden tot promoties, actie (codes) en verschillende betaalproviders maken het plaatje compleet.

Bij Open2Bizz, dé Odoo specialist, begrijpen we de kracht en het potentieel van Odoo’s e-commerce platform. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het implementeren van deze krachtige tool binnen uw bedrijf. Van advies en maatwerk tot training en ondersteuning; ons team van experts zorgt ervoor dat u het maximale uit Odoo haalt.


Bent u benieuwd hoe Odoo uw e-commerce activiteiten kan transformeren en optimaliseren?

Neem dan contact op met Open2Bizz voor een persoonlijke demo. Ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden en laat ons u helpen uw online verkoop naar een hoger niveau te tillen.


Overtuig jezelf

Vraag nu uw demo aan bij Open2Bizz en ervaar de toekomst van e-commerce met Odoo.

Deel deze post
Terug