Over ons

Open2bizz

Open2bizz is een IT dienstverlener volledig gespecialiseerd in de open source oplossing Odoo. Odoo maakt een stormachtige ontwikkeling door en kan ondertussen de vergelijking aan met equivalenten als SAP, Oracle en Microsoft Dynamics prima aan

Odoo kent een community die bestaat uit meer dan 6 miljoen gebruikers en meer dan 25.000 ontwikkelaars. De kennis van deze (ontwikkel)community vloeit terug naar alle gebruikers en maakt het mogelijk dat Odoo zich zo snel heeft kunnen ontwikkelen tot een premium oplossing.

Ons team
Odoo + afbeelding en tekst

WIE ZIJN WE?

Open2bizz is opgericht in 2012. Op dit moment is zijn er 5 mensen werkzaam en is Thomas Pot de directeur. Vanuit het geloof in open source heeft Open2bizz Odoo vanaf het begin omarmt.

In de eerste vijf jaren van ons bestaan hebben wij ons Odoo helemaal eigen gemaakt en kunnen we u een volledig partnership bieden.

Open2bizz implementeert en ontwikkelt Odoo en heeft een helpdesk die u volwaardige service biedt. Open2bizz is dan ook één van de twintig gecertificeerde Odoo partners in Nederland en bovendien de enige in Limburg. 

Ons Team


Bedrijfsteam

Thomas Pot, Directeur

Oprichter en algemeen directeur, Thomas is de drijvende kracht achter het bedrijf. Hij houdt ervan om klanten te helpen met advies, consultancy en maatwerk ontwikkeling. Met 9 jaar ervaring binnen de wereld van Odoo en ERP weet hij als geen ander hoe Odoo te implementeren en toe te passen binnen veel verschillende branches.

Bedrijfsteam

Dennis Ochse, Application Engineer

Dennis is de technische en functionele vraagbaak binnen Open2Bizz. Hij is gedreven om onze klanten te helpen met functionele en technische vraagstukken. Hij is in staat om maatwerk te beschrijven en te ontwikkelen en kan dus klanten vanaf de 1e vraag te ondersteunen om te komen tot de meest passende oplossing.

Bedrijfsteam

Sandra Spijkerman,

Project Management Officer

Sandra is verantwoordelijk voor de interne processen binnen Open2Bizz. Zij houdt zich bezig met planning, taakopvolging en begeleiding van de projecten. Voor lopende opdrachten is Sandra ons centrale aanspreekpunt.

Bedrijfsteam

Rob Hermens, Consultant ERP

Rob is voor veel projecten de functionele consultant. Hij vertaal klantvragen naar interne opdrachten of naar pasklare inrichting voor klanten. Voor veel projecten is hij degene die de projecten functioneel begeleidt en u als klant adviseert op het gebied van vragen.

50,000+ bedrijven  gebruiken Odoo om hun bedrijf te doen groeien .

Ook weten wat Odoo voor u zou kunnen betekenen?